1. circuit personal_PcT

DEPRESSIÓ, INSOMNI, ESTRÉS, OBESITAT,
DESASSOSSEC PER LA VIVÈNCIA-SOLEDAT,
IRRUPCIÓ D'UNA IMATGE PERTURBADORA,
ANORÈXIA, OBESITAT, MAL D'ESQUENA, etc 

La mirada de l'entrenador t'aporta eines des de la
primera sessió per recuperar la confiança en la salut
i en els "propis" significants, també, aquells amb els 
quals has hagut de migrar des de la teva infantesa.


Aquest 

entrenament corporal personal consta de

quatre sessions:

 

A la sessió inicial, una primera questió a considerar sobre la motivació principal per realitzar aquest 'Personal corporal Training' amb quatre preguntes bàsiques sobre les rutines o no rutines diàries i sobre la seva vivència del cos, i també el malestar o el problema de salut que creu rellevant. Això ens porta una estona abans de començar...


Preu sessió: 40€ des del 2011

(des de la pandèmia -25% Dte per facilitar poder iniciar aquest entrenament)


A partir de la quarta sessió, 
pot sortir un objectiu nou, amb el qual pot decidir si vol seguir entrenant per reduir la inèrcia del símptoma, tant a dintre de la sessió com a la seva feina o a casa, pactant quatre sessions més... o bé si a la 1a. trobada ho parlem i ho podem acordar, podria ser una x una, per tal que no senti que lo formal empresona el treball vivencial amb el seu cos.

En el cas que estigui a l'atur, amb una pensió mínima o altra dificultat econòmica, el preu es pot pactar, a partir de la quarta sessió que ja ha sortit un objectiu el qual considereu important de “posar tota la carn a la graella” per tal d’aconseguir-ho.

També si voleu podeu fer una consulta per tal d'exposar la seva dificultat per tal d'entreveure què li podria aportar aquest entrenament particular, comptant que, igual que qualsevol altra pràctica, el minut zero sempre partim del desconeixement, i és precís assenyalar que malgrat hagi fet altres pràctiques no s'entén pel pensament fins que no s'hi posa el cos...ja cap al final de la primera sessió pot obtenir un ressò del primer moment que ha començat quietament amb una pràctica que incideix en la imatge del cos abans de passar al moviment...és necessari trucar per reservar la consulta. La consulta és gratuïta, però també pot ser atrevit/a   i pactar la primera sessió i trencar el gel per poder comprendre físicament més que amb el cap pensant, que com qualsevol entrenament aquest PcT tracta d'instituir una pràctica... i que la particularitat d'aquest Personal-corporal-Training (PcT) és que vagi vinculada a algun significant que en sigueu portador per a transformar-lo, poder donar un gir i respirar altra vegada amb la força de la determinació: La mateixa amb la que heu vingut i apostat per fer aquest entrenament!


                                                 
                                                         

____---____         Per acabar, només apuntar que, un servidor, pràcticament des del 2004 proposa el que aleshores en deia Taller corporal Particularitzat que després fruit d'un treball de recerca i una continuació del mètode corporal de base, pràcticament durant una dècada  -si voleu, aneu a Currículum (català/castellà) al mateix Blog-...fins que arribat a l'any 2011 vaig registrar aquest entrenament amb el nom de 'Personal corporal Training' (PcT).

  www.joanponsfont.com/