3. taller de ball-2020


Revista Freqüència Març-2020 (pre-Covid19)TALLER DE BALL:

SESSIONS PARTICULARS // GRUPS REDUÏTS
Cada sessió pren per base, la presència del cos, abans de donar el pas...


INDIVIDUALMENT
Seguint el tempo dintre del compàs, ballant sol/a...seguint la musicalitat que porta la melodia, etc, gaudir ballant, posant en acció recursos senzills per implicar l'emoció col·locada en llocs del cos que joan pons t'ajuda a descobrir; després és probable que et ressonin al ballar, inclús després de ballar...Si vols pots portar la música que t'agrada.

EN PARELLA
Per les persones que us voleu iniciar en aquest fascinant món del ball amb l'altra...es treballen les bases per trobar la comunicació per disfrutar d'un ventall de diferents modalitats de balls en parella aprenent a fer el marcatge a través de la posició vertical, del contacte i també del rol.

Pels que ja esteu ballant, que ja teniu la vostra manera de fer-ho, dues o tres sessions us poden servir per reforçar les bases amb figures bàsiques, fer present la qualitat de l'abraçada en els balls molt lents o en el tango argentí, respirar internament amplitud del moviment en els balls expansius, connexió amb la música, etc.


DESCOMPTES
Preu d'una sessió particular, 35€
Pack de tres sessions particulars, 90€
Preu de grup reduït, depenent si sou dues o tres parelles. Truqueu per informació.
Preu especial per jubilats amb pensions mínimes...a pactar, de manera particular, amb cada parella.


 >> Plantegeu la dificultat o la part que desitgeu connectar
- HORARIS A CONVENIR (telèfon 649 34 55 77)    

- TAMBÉ JOAN PONS SURT A FORA DEL CENTRE D'ENTRENAMENTS DEL CASC ANTIC DE MANRESA: Sales de ball social de la Comarca, Centres cívics, Esplais de persones jubilades encantats de ballar, etc