10. events puntuals

L'any 2023 degut a situació familiar que necessita dedicació no ha pogut ser la pujada de videos&documents dels events públics de diferents moments dels trenta anys durant el 2023. . . si dona temps serà aquest 2024 i sinó més endavant  >>> Tanmateix el temps pels Entrenaments Personals, sí, en horaris pactats al nou Estudi, a Domicili (si la situació personal ho requereix) ò a la Natura propera (Can Font, Collbaix, etc)

 
Entre el 2022 i el 2023 (l'any 23 serà el 30è Aniversari) 

En aquesta pàgina del Blog s'aniran incloent documents, vídeos i fotos d'alguns events públics de l'anterior Cosidansa (1993-2013), així com d'aquesta nova etapa al Centre d'Entrenaments del casc antic de Manresa on segueixo des del 2013.

Per venir al Carrer Talamanca 3, entl.3a (també es pot entrar per l'Edifici num.1 perquè estan connectats per l'interior), de tota manera cal acordar l'horari, telèfon 649345577...atenc consulta (gratuïta) sessions d'entrenament personal (amb descomptes per facilitar l'accés quan l'angoixa i el dolor truquen a la porta...la finalitat de la funció a nivell particular d'aquest entrenador és ser-vos d'utilitat en aquell precís moment punyent!), també la classe de ball podeu venir sola, o sol, per aprendre les consignes bàsiques de conducció en parella conectant aquest rol amb la música o, bé per aprendre a seguir la conducció de qui fa el rol actiu (també, en petit format, dues, tres parelles) i tallers a hores convingudes.


Events
El mes de Febrer-22, aprofitant la festa local, comparteixo una performance que el 27 d'Agost de 2014 va realitzar la Conxita Vilanova a la sala polivalent-1 del Kursaal, gràcies a la amabilitat del Joan Morros. 

Més avall del programa de carrer amb el qual es va fer públic les 'Parelles incògnites' hi ha l'enllaç per visionar el vídeo, seguidament dues pàgines (en format png) amb unes notes per copsar d'on neix aquella performance. 

Gràcies per seguir de tant en tant aquest blog.______________________________________________________05-04-2019
Event musical al Centre d’entrenaments del casc antic de Manresa